RAAMHORREN EN HORDEUREN; perfect op maat in elke gewenste kleur

Zodra het voorjaar in zicht is kijk je er al naar uit; lekker de deur openzetten die naar je terras of tuin leidt en de ramen van je slaapkamer opengooien. Overdag geniet je van de frisse buitenlucht en het geluid van tjilpende vogels en ’s nachts komt de verkoelende lucht je slaapkamer binnen. Je wilt dit fijne gevoel niet laten verstoren door lastige insecten en pollen. De oplossing is binnen handbereik. Raamhorren en hordeuren houden insecten en pollen buiten. De aanschaf van klemhorren en hordeuren is een betaalbare investering waar je vele jaren plezier van hebt. Wil je alles weten over betaalbare raamhorren op maat en hordeuren op maat? Wij geven je graag advies. Kom gerust langs in onze winkel voor vrijblijvende informatie.

Raamhorren; insecten buiten en frisse lucht binnen

Raamhorren zijn dé oplossing om insecten buiten te houden. Raamhorren worden op maat gemaakt en zijn dus voor nagenoeg alle ramen verkrijgbaar, ook voor dakramen en draaikiep-ramen. De raamhorren zijn vliegensvlug, met één klikbeweging te plaatsen, dus geen schroeven die je kozijnen beschadigen. Daarom noemen we ze ook wel klemhorren. Bovendien wordt het raamhor in iedere gewenste RAL kleur gespoten, zodat het perfect bij je kozijnen en interieur past. Een klemhor kan altijd blijven zitten, ook als je de ramen sluit.

Woninginrichter de Peel; dé specialist in de regio Deurne in raamhorren

Hordeuren; wespen en vliegen staan voor een gesloten deur

Hordeuren verhogen het woongenot in de zomer. Ze zijn verkrijgbaar met een schuifsysteem of draaisysteem. Plissé horren worden uitgevoerd met het schuifsysteem. Hierdoor laat de plissé hordeur zich gemakkelijk en soepel openen en sluiten. Hordeuren zijn in elke gewenste maat verkrijgbaar, dus ook voor dubbel openslaande deuren, schuifpuien en deuren die naar binnen of naar buiten draaien. Wil je je fraaie interieur niet laten verstoren door een hordeur? Wij leveren de hordeur in elke gewenste RAL kleur, zodat de hordeur perfect aansluit bij je buitendeur en kozijnen.

Woninginrichter de Peel; dé specialist in de regio Deurne in hordeuren

Zonwering; effectief en decoratief

Naast raamhorren en hordeuren op maat ben je bij Woninginrichter de Peel ook op het juiste adres voor zonwerende producten voor de buitenzijde van je woning. Met luifels, markiezen, buitenjaloezieën of screens houd je de zonnestralen tegen en blijft het binnen lekker koel. Natuurlijk zijn deze producten ook te voorzien van elektrische bediening. Er zijn volop mogelijkheden. Vraag ernaar in onze winkel. Wij geven je met plezier een goed advies.

Woninginrichter de Peel

  because there's no place like home...

 

Adres:

 

Woninginrichter de Peel

Stationsstraat 58a

5751 HG  Deurne

 

Tel: 0493 314 682

E-mail: info@woninginrichterdepeel.nl

 

Openingstijden:

 

Maandag gesloten

Dinsdag 10.00 – 17.30 uur

Woensdag 10.00 – 17.30 uur

Donderdag 10.00 – 17.30 uur

Vrijdag  10.00 – 20.00 uur

Zaterdag  10.00 – 17.00 uur

Zondag  gesloten

Contactformulier:

 

Heb je een vraag? Kom naar de winkel of laat hier je telefoonnummer achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. In onderstaand kader kun je ook een vraag stellen of een bericht achterlaten. Wij reageren zo snel mogelijk.

Wil je je aanmelden voor de nieuwsbrief? Vul dan je naam en e-mailadres in, vink 'ja' aan en klik op 'Verzenden'.

Ook buiten openingstijden kun je op afspraak bij ons terecht.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste woontrends, aantrekkelijke acties of scherpe aanbiedingen!